Ta spletna stran je namenjena veleprodaji za pravne osebe.
Uredi vsebino
Domov  |  Kontakt  |  Kazalo
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
VELEPRODAJA IGRAČ
Išči
Prijava za uporabnike
Prijava za uporabnike
Prijavi

Sindikalno obdarovanje otrok

Uredi vsebino
Spoštovani!

Novoletni čas je čas dobrih želja, toplih stiskov rok, daril in obilice veselja. V tem času nas vsako leto obiščejo kar trije dobri možje.

Letos so nam zdravstvene razmere ponagajale in tudi Miklavž, Božiček in Dedek mraz morajo ostati doma.

Vseeno pa ni lepšega občutka, kot gledati igrive otroške oči, ko v pričakovanju odpirajo darila in se sprašujejo kaj so dobili. Kljub temu, da dobri možje ne morejo od doma, pa niso pozabili na te največje otroške želje, zato tudi letos kupujejo darila za otroke pri podjetju LUNIX d.o.o.

Pri našem podjetju, skrb za otroška darila prevzamemo mi, tako, da lahko Božičkovi škratje varno ostanejo doma in so skriti pred nevarno boleznijo.

V našem podjetju se že vrsto let trudimo in pripravljamo darilne pakete za vaše otroke. Izbirate lahko med bogato ponudbo poučnih in zabavnih igrač, družabnimi igrami, športnimi pripomočki in številnimi drugimi artikli s katerimi boste razveselili svoje otroke. Igrače lahko izberete sami ali pa vam ponudbo pripravimo mi. Potrebujemo le število otrok in starostne skupine.

Po želji vam darila tudi zavijemo v darilne vrečke in vam jih pošljemo na vaše podjetje.

Vabimo Vas, da nas pokličete na 051 604 994 ali pišete na e-mail klara.speh@lunix.si in se bomo dogovorili za obisk v naši trgovini ali pa vam pripravili pisno ponudbo.


Prejmite našo ponudbo


Izpolnite obrazec in na vaš e-mail naslov vam bomo poslali naše kataloge.

 
Zamenjaj obrazec Uredi obrazec Poglej prejete vpise
Uredi nogo